0 0
Deze onlineshop maakt gebruik van cookies voor een optimale winkelbelevenis. Hierbij wordt bijvoorbeeld sessie-informatie of de taalinstelling opgeslagen op uw computer. Zonder cookies is de functionele omvang van de onlineshop beperkt. Als u hiermee niet akkoord gaat, kunt u hier klikken.

Creatieve ideeën voor carnaval & Co.!
Catalogus online doorbladeren

Nieuwe aanbiedingen voor scholen
Catalogus online doorbladeren

Leuke ideeën voor carnaval

Ontdek de creatieve carnavalsmaskers, grappige accessoires en knutselartikelen voor deze vrolijke tijd! Kinderschmink, ballonnen, decoratie spiralen etc. – Plezier gegarandeerd!

Wij hebben voor u heel veel knutselideeën en knutselmateriaal. Met vilt, veren, chenilledraad, belletjes, pompons, wattenbolllen, gipsbanden, papier-maché, honingraat- en crêpepapier of andere decoratieve papiersoorten kunt u uw fantasie de vrije loop laten en individuele kostuums voor groot en klein zelf maken.   

U houdt van maskers?

Wij hebben verschillende maskers in de aanbieding. Kleurrijk of chic, voor groot of klein – uw  carnavalsmasker maakt u eenvoudig zelf! Beschilder en decoreer Paper Art, papier- of kunststof maskers naar eigen ontwerp. Maak stage-ready diergezichten of een kostuum in luipaard stijl! Of bespuit een wit T-shirt met Marabu Fashion spray! Daarnaast kunt u ook waaiers en papieren toeters met reeves-verf beschilderen.

U kunt maskers, hoeden of accessoires ook zelf modelleren met gipsbanden, papier-maché of vilt. Het hazengezicht en de klok maakt u eenvoudig van een Paper-Art masker en aan de lucht drogende SIO-2 Plus - klei. Maak het compleet met kleur, een kwartsuurwerk en wijzers.

Maak gebruik van onze ruime keuze aan maskers en carnaval accessoires. Maak kleurrijke accenten met mat- of glansverf, contouren met glitter, veren en mooie sierraadsteentjes. Het resultaat is indrukwekkend!

Van een papieren zak en vilt kunt u heel eenvoudig een uilenmasker maken!

U bent op zoek naar accessoires voor bij uw carnavalskostuum?

Kleurrijke decoraties, glinsterende stukken stof en vilt geven uw kostuum net dat beetje extra. Met leuke zelf ontworpen accessoires en haarversieringen,  bent u de ster van het carnavalsfeest!

U bent op zoek naar originele party decoraties?

Voor carnaval is niet veel decoratie nodig: met alleen wat vrolijke ballonnen, kleurrijke confetti van papier mozaïek en slingers van crêpepapier is de ruimte als snel versierd. Gebruik ook eens waaiers en maskers als decoratie! Eenvoudig met décopatch papier, veren, belletjes en kralen versieren – dat ziet er al stijlvol uit.

Tip: Laat de kinderen kleurrijke onderzetters maken van strijkkralen. Of decoreer een paar OPITEC Easy Line borstelrobotjes met chenilledraad, veren en wiebelogen - een geweldige grap voor het carnavalsfeest!