0 0
Deze onlineshop maakt gebruik van cookies voor een optimale winkelbelevenis. Hierbij wordt bijvoorbeeld sessie-informatie of de taalinstelling opgeslagen op uw computer. Zonder cookies is de functionele omvang van de onlineshop beperkt. Als u hiermee niet akkoord gaat, kunt u hier klikken.

De nieuwe inrichting-brochure

Laat ook uw lokalen transformeren in professionele en vooral veilige Arbo-technische werkruimtes!

Naast het leveren van ons bekende assortiment, waaronder bouwpakketten, technische accessoires, gereedschappen, machines, meubilair en materialen voor o.a. de vakken handvaardigheid, techniek en beeldende vorming, adviseert Opitec ook al jaren bij het inrichten van vaklokalen.

Met deze nieuwe inrichting-brochure willen wij u een helder beeld geven wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het inrichten van de techniek-, technologie-, Science-, handvaardigheid-, beeldende vorming- en CKV-lokalen.

Als u meer informatie wenst over onze producten, dan kunt u contact opnemen met onze buitendienst adviseurs. Zij kunnen u meer vertellen over het aanbod in deze brochure en komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Het Opitec Team

Rob Nijssen
Rayon 1

Manager Nederland en België
M: +31 (0)6 - 138 07 193
E: robert.nijssen@opitec.com

Margot Lemmens
Rayon 2

Account manager
M: +31 (0)6 - 247 17 148
E: margot.lemmens@opitec.com

Jeffrey Kuiper
Rayon 3

Account manager
M: +31 (0)6 - 231 43 844
E: jeffrey.kuiper@opitec.com