0 0

Info over OPITEC

Het OPITEC hoofdkantoor in Duitsland

ONZE MISSIE – PRODUCTEN EN DIENSTEN

Particuliere klanten

Wij bieden particuliere klanten een gevarieerd en voortdurend geactualiseerd aanbod van knutsel-, decoratieve- en creatieve artikelen en exclusieve sets. OPITEC biedt inspiratie en innovatie. Het creatieve team van OPITEC ontwikkelt voortdurend nieuwe producten in samenwerking met een bewezen "team van experts en uitvinders".

Scholen en onderwijsinstellingen

Voor scholen en onderwijsinstellingen biedt OPITEC een verscheidenheid aan leerplangerichte bouwpakketten aan, evenals technische accessoires, machines, werkbanken en alles voor de handvaardigheidlessen. Wij zijn nationaal en internationaal voor u onderweg naar beurzen, nieuwe trend evenementen en wij onderhouden nauw contact met belangrijke vertegenwoordigers uit de branche zodat wij u altijd de laatste trends kunnen aanbieden. Onze producten ondersteunen docenten en pedagogen bij het geven van moderne, creatieve en pedagogisch lessen – vanaf de ontwikkeling tot aan het assortiment en de levering van de producten.

De OPITEC hoofdcatalogus met meer dan 700 pagina's en 8.000 artikelen wordt om de 2 jaar voor de start van het nieuwe schooljaar gepubliceerd. De hoofdcatalogus wordt aangevuld met tal van brochures, mailings, e-mailnieuwsbrieven, advertenties in diverse vakbladen en een webshop die op elk moment van de dag toegankelijk is om te bestellen.

Ons doel

haar klanten met een competente adviesdienst, toepassingsvoorbeelden en praktische tips. Daarnaast hebben wij ons ten doel gesteld om onze klanten alles uit één hand te kunnen aanbieden. Wat wij niet in de catalogus hebben, kunnen wij misschien toch voor u inkopen. Wij zijn al jaren trouw gebleven aan deze stelregel. Dit heeft ons succesvol gemaakt op de markt.

OPITEC stelt hoge eisen aan zichzelf. Wij staan voor:

  • Hoge klantgerichtheid
  • Een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding
  • Hoogwaardige producten
  • Een volledige, bekwame en goed onderhouden productportfolio
  • Innovatie en daarmee een unieke positie voor uitbreiding van de productportfolio
  • Producten voor de pedagogische vraag
  • Persoonlijk, deskundig advies over onze bouwpakketten, de producten en de toepassingsvoorbeelden
  • 24-uur de mogelijkheid om te bestellen (7 dagen/week -24 uur/dag via de webshop)

Service bij OPITEC

Naast uitstekende producten willen wij onze klanten ook de best mogelijke service bieden. OPITEC biedt haar klanten individuele en persoonlijke ondersteuning. Wij hebben het onze missie gemaakt om u te allen tijde van deskundig advies te voorzien. U kunt uw bestelling plaatsen per telefoon, fax, post of via het internet.

Een betrouwbare en voorspoedige levering is voor ons vanzelfsprekend. Ons moderne logistieke centrum zorgt voor maximale beschikbaarheid en snelle levertijden. In de regel wordt uw bestelling binnen 48 uur verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland.

Ook voor speciale verzoeken kunt u op ons rekenen. U krijgt uw gewenste speciale afmetingen op maat gezaagd geleverd.

Indien er toch een reden is voor een klacht, dan zullen wij deze zo goed mogelijk, snel en efficiënt afhandelen.

DUURZAAMHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID

OPITEC neemt verantwoordelijkheid. Als middelgroot bedrijf streven wij ernaar onze duurzame en gezonde groei voort te zetten en zijn werknemers voor langere tijd een baan te bieden.

OPITEC heeft vanaf het begin altijd nauw contact gehad met verschillende onderwijsinstellingen. Dit is niet de enige reden waarom wij de hoogste eisen stellen aan de educatieve waarde van onze producten. Het OPITEC bouwpakketten programma is in eigen beheer ontwikkeld en is uniek in Europa door zijn innovatie en diversiteit. De bouwpakketten bieden modelsuggesties, die individueel kunnen worden aangepast en wereldwijd worden gedistribueerd.

BEDRIJF – KORT PROFIEL

De OPITEC-groep is een internationaal postorderbedrijf met vestigingen in 10 Europese landen. Het hoofdkantoor in Giebelstadt/Sulzdorf bij Würzburg stelt ongeveer 200 mensen te werk..

Het productportfolio omvat knutsel benodigdheden voor een creatief ontwerp, uitgebreide technische accessoires en een groot aantal exclusief ontwikkelde bouwpakketten die precies zijn afgestemd op de leerplan eisen. Het assortiment van ongeveer 12.000 artikelen dekt het hele spectrum van behoeften van scholen, basisscholen, sociale instellingen en de creatieve particuliere klanten.

Sinds de oprichting in 1981 is het bedrijf voortdurend gegroeid. Tegenwoordig worden alle klanten, filialen en verkooppartners in Europa, wereldwijd logistiek ondersteund vanuit een eigen bedrijfspand van ongeveer 30.000 m².

OPITEC Internationaal

Het hoofdkantoor van de OPITEC-groep is OPITEC Handel GmbH in Giebelstadt/Sulzdorf bij Würzburg (Duitsland). Hier werken ongeveer 200 medewerkers. Daarnaast heeft OPITEC vestigingen en verkooppartners in de volgende landen: