0 0

Heeft u liever een op maat gemaakte aanbieding voor de werkplaatsinrichting bijv. op uw school? Laat het ons weten via: info@opitec.nl

Laad meer artikelen

OPITEC heeft het: Grote keuze aan machines 

Ons assortiment is afgestemd op de behoeften van scholen, doe-het-zelvers en modelbouwers. Wij hebben lamineerapparatuur, soldeerbouten, netvoedingen, multimeters, rol- en hefboomsnijmachines, kunststofbuigers, tempex snijapparatuur, lijmpistolen, houtbrandpennen,  snijapparatuur, fijnboorslijper, accuboormachines, vlakschuurmachines en boormachines, kolomboormachines, decoupeerzagen, figuurzagen, lintzagen, cirkelzagen, tafelboormachine, bandschuurmachines, schuurschijfmachine, dieptrekmachines, nat- en droogzuigers, ovens, drukpersen, pottenbakschijven, bankschroeven, rondbuigmachine,  tafelschaar en meer.

Veiligheid in de werkplaats is van essentieel belang

Dankzij onze hoge kwaliteitsnormen en in overeenstemming met de specificaties in de leerplannen zijn alle door ons aangeboden kleine apparaten, het elektrisch gereedschap, de vaste en mobiele machines - TÜV-getest. Natuurlijk vindt u ook producten voor het veilig werken. 

Bewezen merk-kwaliteit

Om onze hoge kwaliteitsnormen op het gebied van veiligheid en functionaliteit te handhaven, vertrouwen we op de merken Bosch, PROXXON, Scheppach, Nabertherm, Fiskars, M+R, Dahle, ERSA, The Cool Tool, Uhu, Pattex, Bosch, Steinel, Wabeco, Hegner, Botz, Abig, Allit, York en Heuer. 

Orde in de werkplaats maakt productief werken mogelijk

Machinetafels, schaafbanken en werkbanken zorgen voor netheid in handwerklokalen op scholen maar ook voor de werkplaats thuis. Tevens hebben wij in hoogte verstelbare werkbanken en speciale schaaf- en werkbanken voor kinderen. Heeft u vragen over de juiste werkbank, dan helpen wij u graag verder. Ook vindt u hier opbergmeubilair en talrijke opbergsystemen voor een overzichtelijke en goed geordende, ingerichte werkplaats:  opberger systemen voor kleine onderdelen, standaarden, houders, sorteerboxen, gereedschapsblokken, papierladekasten, stapelboxen en kunststof opbergboxen zijn gewoonweg onmisbaar.